


Фундукова паста класична. Скляна баночка 50г. Відмінне рішення для подарункового набору або як взірець.
Натуральна класична фундукова паста AUMi. Солодкий, ароматний і рідний — це український сортовий фундук, вирощений на родючій землі Вінницькій області. Фундукова паста AUMi виготовляється саме з нього. Так, це наша сильна сторона — бути першими. Ми поступово замінюємо імпортні горіхи на більш свіжі й смачні українські. Спочатку український мигдаль, потім волоський горіх, а тепер український фундук.
Фундук трьох великоплідних сортів вирощується на екологічно чистій ділянці, яка понад 30 років не оброблялася хімікатами. Фермерське господарство розташоване в долині річки Дністер, а дерева поливаються водою з самої річки. Горіхи висушуються на сонці й розколюються безпосередньо перед використанням, щоб зберегти свіжість і смак ядер.
Якщо додати до фундучної пасти какао або кероб, мед або кленовий сироп, мадагаскарську ваніль, трохи оливкової олії й дрібку солі, то вийде натуральний десерт з класичним знайомим з дитинства смаком (а-ля "фундучелла").
Горіхи обсмажуються в інноваційній печі за американською технологією. Вони фонтанують в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування горіхи крутяться в барабані пів години, підгоряють й окислюються). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості продукту. Потім ядра швидко остуджують і перемелюють на низьких оборотах, щоб унеможливити нагрівання й окислення олії. В результаті отримуємо унікальний смак та насичений аромат.
Склад паст AUMі завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливі інгредієнти, не додаємо ані цукор, ані олію. Дбайливо відібрані горіхи й насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед виробництвом. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральними пастами AUMі з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте їх для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Aumi |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 0658 |
| Назва модифікації | Паста фундукова класична 50 г ТМ Aumi |
| Скидка % | 2 |
| Ціна | 135.00 |
- Ціна: 132 ₴
