

Кремова паста з насіння гарбуза. Скляна баночка 50г. 100% натуральна, ніяких добавок. Відмінна якість. Робимо невеликими партіями, завжди свіжа. Відмінне рішення для подарункового набору або як пробник.
У виробництві використовуються цілі гарно висушені ядра, які відрізняються кращим смаком і якістю.
Паста з насіння гарбуза це чудове джерело вітамінів А та Е, мінералів магнію і калію. Гарбузове насіння гіпоалергенне. Тому паста з нього — відмінний варіант для дітей або людей з алергією, які не хочуть отримувати білки з продуктів тваринного походження. У 100 грамах пасти з насіння гарбуза міститься до 30 грамів білка. Більше білка тільки в пасті з насіння конопель. Тому ці дві пасти вибирають спортсмени як альтернативне джерело протеїну. Вміст L-аргініну в гарбузовому насінні більше, ніж в інших продуктах. Спільно з великим вмістом цинку виходить гримуча суміш для синтезу тестостерону. Паста з гарбузового насіння це відмінний інгредієнт для приготування ранкових смузі, енергетичних сумішей, вегетаріанських страв і салатів. Вона чудово поєднується з медом, кашами, овочами та хлібцями.
Насіння обсмажується в інноваційній печі за американською технологією. Воно фонтанує в потоці гарячого повітря всього кілька хвилин, лише короткочасно торкаючись стінок камери (за звичайного обсмажування насіння крутиться в барабані пів години, підгоряє й окислюється). Таке обсмажування дозволяє зберегти корисні властивості продукту. Потім ядра швидко остуджують і перемелюють на низьких оборотах, щоб унеможливити нагрівання й окислення олії. В результаті отримуємо унікальний смак та насичений аромат.
Склад паст AUMі завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливі інгредієнти, не додаємо ані цукор, ані олію. Дбайливо відібрані горіхи й насіння вищого сорту готуються і перемелюються маленькими партіями безпосередньо перед виробництвом. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий і якісний продукт. Насолоджуйтеся натуральними пастами AUMі з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте їх для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Оскільки у виробництві горіхових і насіннєвих паст не використовуються трансжири, емульгатори або загусники, то виділення олії на поверхні продукту підтверджує його натуральність. Перед вживанням просто ретельно розмішайте ложкою.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Aumi |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 0653 |
| Назва модифікації | Паста з насіння кремового гарбуза 50 г ТМ Aumi |
| Ціна | 99.00 |
- Ціна: 99 ₴
