Продавець Сила Органіки розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
618 відгуків
Кошик
+380 (93) 900-01-08
Крупа кукурудзяна екстра без глютену 800 г ТМ Ahimsa, фото 1
Крупа кукурудзяна екстра без глютену 800 г ТМ Ahimsa, фото 2
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Купуйте органічну кукурудзяну крупу у перевіреного постачальника – TM Ahimsa

Ми – сімейна ферма.

Вирощуємо органічну кукурудзу на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.

Наші поля у заповідній зоні

Наша родина

Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи

Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість

Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі

Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.

Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.

Сертифікат для Евросоюзу

Сертифікат для США та Канади

Крупа кукурудзяна екстра

Кукурудза - це отримана з зерен кукурудзи за допомогою дроблення і шліфування крупа. Буває великого та дрібного помелу.

Історія появи

Батьківщина кукурудзи - Південна Америка. Саме на території сучасної Мексики цю рослину одомашнили та почали культивувати індіанці. Своєю появою та розквітом цій рослині зобов'язані цивілізації майя, ацтеків та інків. З кукурудзяних зерен отримували борошно і, звичайно, крупу, поживність якої було важко переоцінити. Поступово кукурудза поширилася по всій Південній Америці та потрапила до Європи. Маїсова крупа (маїс - одна з назв кукурудзи) і до сьогодні основа багатьох страв мексиканської кухні.

Користь та шкода

Один із мікроелементів, що входять до складу крупи, — кремній. Він добре впливає стан зубної емалі. Важливо, що кукурудзяна крупа не містить глютен, тому її можна їсти людям з непереносимістю цієї клейковини та харчовою алергією. Крупу включають після року до дитячого раціону. Незважаючи на всю очевидну користь, кашею з кукурудзяної крупи не варто зловживати: вона може спричинити неприємні відчуття та вплинути на перистальтику кишечника.

Яка кукурудзяна крупа на смак

Кукурудзяна крупа приємного жовтого кольору без темних зерен. Має слабкий горіховий аромат. У готовому, вареному вигляді - це розсипчаста ніжно-жовта каша, злегка терпка, але досить нейтральна на смак.

Як це їсти

Крупу варять на воді чи молоці. Готують поленту та мамалигу (зазвичай в основі цих страв кукурудзяне борошно, але іноді використовують і крупу дрібного помелу). Кукурудзяна каша - чудовий гарнір для м'ясних, овочевих страв.

Як і скільки зберігати

Кукурудзяна крупа продається у поліетиленових пакетах. Термін придатності в середньому від півроку до десяти місяців. Крупу слід зберігати у темному, сухому, захищеному від сонячних променів місці.

Цікаві факти

Кукурудза містить близько 26 хімічних елементів, частина з яких залишаються у крупі.

Кукурудзяна крупа - чудове джерело фолієвої кислоти, тому її рекомендовано включати в меню для вагітних жінок.

Крупа містить «вітаміни краси» А та Е, які позитивно впливають на стан шкіри, волосся та нігтів.

Харчова цінність на 100 г Калорійність розрахована для сирих продуктів:

Калорії 326 кКал

Білки 8,1 грама

Жири 1,4 грама

Вуглеводи 74 грама

Глікемічний індекс 75

Основні
ВиробникAhimsa
Користувальницькі характеристики
Вага800 г гр
  • Ціна: 104 ₴