Продавець Сила Органіки розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
557 відгуків
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Нут 400 г органічний ТМ Ахімса, фото 2
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

НУТ

Нут часто називають турецьким горошком, тому що його постійно використовують у кулінарії на Сході, а також тому, що він дуже схожий на звичний нам горох. Тільки смак у нього м'якший, без різкого бобового аромату, і на вигляд при відварюванні він виходить естетичнішим, ніж розварений горох.

З нуту можна приготувати багато смачних страв! Відварений нут, рагу з нуту, нут зі шпинатом, нутовий суп, хумус, хліб з нуту... І все це буде дуже смачним і корисним, особливо, якщо до страв з нуту додати приправи, що покращують травлення. Нут - досить важка для засвоєння страва, як і всі бобові, через велику кількість білка. Але все ж таки нут засвоюється набагато легше і швидше, ніж квасоля або горох.

Чому нут від ТМ «Ахімса» такий корисний?

Будь-який нут містить до 30% білка та близько 60% вуглеводів. Це – повноцінний рослинний замінник м'яса. Нут – джерело вітаміну групи В, фолієвої кислоти та незамінних амінокислот, харчових волокон. Пюре з нуту можна використовувати для дитячого харчування, діти його люблять більше, ніж горохове пюре.

Найчастіше з нуту виробляють нутове борошно, і в нашому магазині воно теж є. Але загалом він сам по собі теж дуже популярний і смачний. Особливо якщо це нут ТМ «Ахімса» - органічно чистий, вирощений на полях Дніпропетровської області, де в окрузі на багато десятків кілометрів немає жодного переробного підприємства чи заводу. Навіть доріг, завантажених автомобілями, немає. Тому на такій землі дуже добре вирощувати органічно чисту продукцію, чим ми і займаємося.

Нут вариться майже вдвічі довше, ніж горох, квасоля, і тим паче сочевиця. Але в результаті Ви отримаєте дуже смачні боби, до яких можна додавати овочі, рис, зелень і навіть сир. Нут можна збити в пюре, з цього пюре можна приготувати тісто для пиріжків і хліба, або використовувати в натуральному вигляді. Нутові боби можна смажити, запікати і навіть консервувати. Саме з нуту готують смачний фалафель та хумус. А в Італії з нутової муки печуть хліб. Підсмажена нутова мука (і самі боби) смаком нагадують горіхи, і з них готують не тільки солоні, а й солодкі страви, наприклад, східні ласощі ладду.

Спробуйте урізноманітнити свій раціон стравами з додаванням нуту, Ви точно не пошкодуєте!

 

Харчова цінність 100 г продукту

Білки 20,5 г
Жири 6 г
Вуглеводи 50,7 г
Енергетична цінність 378 ккал

 

Основні
ВиробникAhimsa
Країна виробникУкраїна
Термін придатності12 міс
УпаковкаПакет
Вага0.8 кг
Користувальницькі характеристики
Різновид бобовихНут
  • Ціна: 79 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner