Фундук – це лісовий горіх, плоди ліщини великої.
Один з найпопулярніших горіхів - його люблять за ніжний солодкуватий смак і приємний аромат, він дуже поживний і корисний, здатний втамовувати почуття голоду і насичувати організм необхідними речовинами.
Як вживати: в кулінарії фундук найчастіше використовується в приготуванні солодких страв, випічці, десертах. Також його додають у салати, соуси, деякі м'ясні та овочеві страви.
Як зберігати: зберігати фундук найкраще у прохолодному темному приміщенні в тарі, що забезпечує достатню вентиляцію повітря.
Склад та корисні властивості фундука: корисних властивостей фундук має стільки, що простіше сказати, чого в ньому немає. У ньому містяться всі необхідні нам амінокислоти, вітаміни всіх груп (А.В.С.Е.РР і т.д.). Містить він безліч мінералів, таких як фосфор, сірка, марганець, йод, хлор, кобальт, калій, магній, фтор, цинк, мідь, натрій, залізо. Причому заліза у ньому більше, ніж у м'ясі. Ядра – сховище біологічно активних речовин.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ahimsa |
Країна виробник | Україна |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 300 г |
- Ціна: 139 ₴