Рецепт: як приготувати вдома безглютеновий хліб із огранічної зеленої гречки
- На ніч 400 грам зеленої гречки заливаємо водою.
- Вранці добре її промиваємо.
- Перекладаємо в чашу блендера, додаємо 60 мл води, сіль і добре все збиваємо.
- Накриваємо рушником і залишаємо ферментуватися на добу за кімнатної температури.
- Змащуємо форму олією або маслом гхі, дно форми посипаємо насінням, перекладаємо тісто у форму і посипаємо насінням знову.
- Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин.
У наявності набори на 1 та 2 хлібини.
Купуйте органічні продукти у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти у Дніпропетровській області. У радіусі 100 км відсутні заводи чи фабрики, це заповідна зона.
Корисні властивості хлібу із огранічної зеленої гречки
Зелена гречка дуже корисна великою кількістю харчових волокон, вітамінів В, А, РР, Е, а також в ній багато калію, кальцію, йоду, бору, магнію та заліза. За вмістом заліза зелена гречка є рекордсменом, тому її часто прописують як основне харчування при анемії.
Льон застосовується як добавка до інших страв у кулінарії, а також як самостійна страва. З насіння льону готують каші, їх додають у салати та супи свіжими, а також у випічку, особливо у хліб. Також насіння льону дуже корисно жувати вранці натщесерце, близько 1 ст. л. Це допомагає «розігнати» організм і наситити його енергією, почистити та наповнити вітамінами та мінералами, практично всіма, що відомі людині.
Гарбузове насіння - джерело різноманітних вітамінів і мікроелементів для поліпшення працездатності всього організму, і особливо ШКТ.
Склад: гречка зелена, насіння льону та гарбуза.
Основні | |
---|---|
Виробник | Ahimsa |
- Ціна: 179 ₴