Продавець Сила Органіки розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
557 відгуків
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Новинка
Чайний сбір Малина + Смородина  ферментований натуральний "Амріта" 50 г TM Bhakti, фото 2
Чайний сбір Малина + Смородина  ферментований натуральний "Амріта" 50 г TM Bhakti, фото 2
Чайний сбір Малина + Смородина  ферментований натуральний "Амріта" 50 г TM Bhakti, фото 2
Чайний сбір Малина + Смородина  ферментований натуральний "Амріта" 50 г TM Bhakti, фото 3
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
ЧАЙНИЙ СБІР "АМРІТА"

СКЛАД: ферментоване листя малини і чорної смородини.

Такого яскравого, насиченого смаку та аромату малини та смородини Ви не отримаєте, просто висушивши листя у тіні. Саме процес ферментації листя малини, вишні або інших ягідних рослин робить чай з них незабутнім, наповненим ароматом самої ягоди. У складі чайного збору «Амріта» - ферментоване листя смородини та малини, через що його дуже люблять абсолютно всі.

У дитинстві бабуся напувала нас чаєм з ягідного листя, але він був не дуже насиченим та «ягідним» на смак. І тільки подорослішавши, ми дізналися про простий, але тривалий спосіб обробки листа, після якого чай стає в кілька разів більш насиченим за смаком, кольором настою та запахом. Цей спосіб називається ферментація. Саме він дозволяє посилити всі якості листя малини та чорної смородини у рази.

Чим відрізняється ферментований чай від звичайного?

Зазвичай листя для чайного збору просто висушують у тіні. Але за такого способу заготівлі напій виходить не до кінця насиченим, начебто левову частку його смаку та кольору у нас відібрали. Але якщо зробити з листям деякі «маніпуляції», то можна отримати дуже яскравий та корисний трав'яний чай із ягідним присмаком та запахом. Для цього листя потрібно ферментувати - піддати особливій обробці для посилення смакових якостей.

Процес ферментації складається з кількох етапів:

·        Спочатку ми збираємо листя малини та чорної смородини, яка росте у нас в екологічно чистій районі Дніпропетровської області.

·        Ці листи повинні зів'яти, щоб можна було приступити безпосередньо до ферментації. Розклавши листочки на чисту тацю товстим шаром, ми чекаємо кілька годин, поки вони стануть млявими по всій довжині, починаючи від корінця.

Потім ми вручну скручуємо листя малини і чорної смородини в трубочки, добре притискаючи їх, щоб почав виділятися слабкий сік. Це скручене листя потрібно залишити на 12-14 годин під пресом, щоб воно почало бродити.

Найважливіше в процесі ферментації - не перетримати листя під пресом довше, ніж потрібно, інакше сировина забродить і зіпсується. Тому через потрібний час ми викладаємо листя на тацю або в сушарку і трохи підсушуємо, щоб процес бродіння зупинився. Далі листя вже підсихає природним шляхом.

Результат – дуже смачний, насичений та корисний малиново-смородиновий чайний збір «Амріта» від ТМ «Бхакті». Він наповнює енергією, радує ягідним смаком та ароматом, зігріває взимку та охолоджує влітку. Спробуйте особливий смак ферментованого чаю з листя чорної смородини та малини домашнього приготування, і він, запевняємо, стане Вашим улюбленим.

Основні
ВиробникАмріта
Країна виробникУкраїна
Тип чаюТрав'яний чай
Форма випускуЛистовий
Розмір чайного листаДрібнолистовий
Додаткова обробкаФерментація
УпаковкаДой-пак
Подарункова упаковкаНі
  • Ціна: 119 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner