Продавець Сила Органіки розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
552 відгуків
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Топлене масло гхі 450 г TM Ahimsa, фото 2
Топлене масло гхі 450 г TM Ahimsa, фото 2
Топлене масло гхі 450 г TM Ahimsa, фото 2
Топлене масло гхі 450 г TM Ahimsa, фото 3
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

ТОПЛЕНЕ МАСЛО (МАСЛО ГХІ)

Топлене масло - це найцінніше харчове масло з усіх, які існують у світі. З ним не зрівняється ні оливкове, ні кунжутне чи будь-яке інше. Його часто називають «рідким золотом» – настільки воно дорогоцінне для здоров'я людини.

Масло гхі – це 100% вершкове масло. А масло гхі від ТМ «Ахімса» – це ще й органічно чистий, натуральний продукт. Адже наші корови, харчуючись свіжою травою в заповідній зоні, або сіном, висушеним із неї, отримують всю користь від землі. Вони не знаю, що таке штучні корми, антибіотики та інший жах. Вони навіть не знають, що таке біль та насильницька смерть, адже ми їх утримуємо до кінця життя, не відправляючи на бійню, і доїмо лише вручну. Тому такі захищені корови дають дуже смачне молоко, наповнене любов'ю, а не страхом. З молока ми робимо вершкове або йогуртове масло, а вже з нього топимо масло гхі.

Як виробляють топлене масло (масло гхі)?

Друга назва топленого масла – гхі, що на санскриті означає «очищене коров'яче масло». Щоб приготувати таке масло, потрібно розтопити звичайне вершкове, і потім на повільному вогні випарювати його в товстодонній каструлі з відкритою кришкою, щоб водяна пара не потрапила в топлене масло, інакше воно може з часом зіпсуватися. Масло потрібно уварювати до тих пір, поки воно не стане прозорим, а на його поверхні та на дні не спливуть залишки молочного білка. Залежно від обсягу масла, уварювання займе від 20 хвилин до години та більше. Отриману золоту рідину потрібно злити в скляну чи фарфорову ємність через 6-8 шарів марлі. Ця золота рідина і є маслом гхі. Коли воно охолоне, то стане світлішим, твердішим.

Топлене масло можна готувати і в печі, в духовці, і на відкритому вогні. Головне – уварити його настільки, щоб воно стало повністю прозорим, і при цьому білок не пригорів, інакше масло буде зіпсоване. Правильно приготоване масло гхі може зберігатися без холодильника багато років, і навіть десятиліть. Чим більше років такому маслу, тим кориснішим воно вважається, згідно з аюрведою. Воно не стане гірким, не запліснявіє з часом. Потрібно тільки щільно закривати кришку банки, щоб в олію не потрапив сторонній запах.

В Індії багато тисяч років тому витримане топлене масло передавали у спадок як коштовність, оскільки ним могли лікувати багато недуг. Сьогодні ці знання майже втрачені, але навіть просто замінивши у себе вдома звичайне вершкове масло або олію на топлене під час приготування страв, Ви покращите стан здоров'я всієї родини у сотні разів.

У чому цінність масла гхі?

Компанія «Ахімса» пропонує свіже топлене масло. Воно настільки цінне саме по собі, що його миттєво розкуповують. Масло гхі використовується і в кулінарії, і в косметології. У чому його відмінність від інших масел?

- Топлене масло не засмічує організм. При жарці на ньому (навіть у фритюрі) не виділяються канцерогени. Можна легко смажити багато разів пиріжки або інші страви в тому самому маслі, не боячись отримати проблеми з підшлунковою.

- Топлене масло засвоюється людиною так само легко, як дитиною – коров'яче або материнське молоко.

- Воно сильно зігріває тіло, тому його застосовують у масажах (у підігрітому вигляді). А якщо випивати гаряче молоко з ложечкою цукру та топленого масла на ніч, то взимку буде тепло та затишно навіть тим, хто постійно мерзне.

- Спеції та приправи, підсмажені на маслі гхі перед додаванням до страв, розкривають повністю свій аромат, смак та цінність. А завдяки легкому засвоєнню масла, все це багатство легко принесе користь Вашому тілу.

Можна ще довго описувати користь топленого масла, але краще один раз скуштувати його смак і відчути його користь. Ви з першої ложки відчуєте різницю у смаку страв, приготованих на олії та на топленому маслі. Вона величезна! Після такої першої дегустації Ви більше не повернетеся до використання соняшникової чи будь-якої іншої олії під час приготування гарячих страв.

Купити справжнє топлене масло, або масло гхі, від захищених корів, органічно чисте та неймовірно смачне, можна в інтернет магазині «Ахімса».

 

Харчова цінність 100 г продукту

Білки 3 г
Жири 95 г
Вуглеводи 2 г
Енергетична цінність 149 Ккал
Основні
ВиробникAhimsa
  • Ціна: 799 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner