Продавець Сила Органіки розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
557 відгуків
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Топ продаж
Борошно спельти 1 кг органічне жорнового помелу ТМ Ahimsa, фото 2
Борошно спельти 1 кг органічне жорнового помелу ТМ Ahimsa, фото 2
Борошно спельти 1 кг органічне жорнового помелу ТМ Ahimsa, фото 2
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

БОРОШНО СПЕЛЬТИ

Борошно спельти - це найбагатше джерело білка. Спельта – один із видів пшениці, відомий ще з давніх часів. Вона багата не лише білком, а й вітамінами, мікроелементами, клітковиною. Жоден інший вид зернових не може зрівнятися зі спельтою у корисності. І оскільки найпопулярнішим продуктом із зернових є борошно, ми пропонуємо його для Вашого щастя у різноманітному фасуванні.

Спельта - це найкраща заміна м'ясних виробів для вегетаріанців, адже стільки білка, скільки вона містить, немає в жодному іншому продукті (окрім, мабуть, бобових). А ще в спельті містяться такі незамінні амінокислоти, які ніколи не одержати із продуктів тваринного походження.

Чим борошно спельти краще за борошно пшениці?

Якщо порівнювати цільнозернове борошно пшениці та борошно спельти, то вони трохи відрізняються за смаком, і випічка з них теж має відмінності. Спельтове борошно корисніше за пшеничне, також спельту вирощувати легше, ніж пшеницю. Чому вона не така популярна в нашій країні, ми не знаємо. Але із задоволенням користуємося цим, щоб запропонувати Вам унікальний та такий цінний продукт. Ми любимо виклики долі, тому на своїх органічних полях вирощуємо особливі культури, які поки не популярні на ринку, але мають величезні перспективи в майбутньому (зокрема, спельту та амарант).

Дуже цікаво те, що спельта – це швидкий вуглевод, що наповнює тіло енергією набагато легше і ефективніше, ніж пшениця. Наші бабусі часто виживали в голодні роки завдяки спельті, змеленій у борошно. Спельта:

- піднімає тонус м'язів краще за будь-які фрукти;
- знімає втому;
- чистить судини;

- заспокоює серце;

- наповнює клітини тіла кальцієм;

- покращує травлення та виведення шлаків з організму;

- усуває алергічні реакції, у тому числі на білкову їжу;

- допомагає набратися сили після тривалих хвороб;

- підвищує настрій.

Випічку з борошна спельти готують так само, як і з пшеничного борошна. Потрібно розуміти і враховувати те, що борошно спельти - це цільнозернове борошно, жорнового помолу. Відповідно, білі тортики з неї не вийдуть. Але ароматний хліб, млинці, кекси та інші страви потішать кожного члена сім'ї та гостей.

 

Рецепти випічки з борошна спельти

 

 

Хліб зі спельтового борошна

Складові:

ОПАРА:

- Спельтове борошно ТМ Ахімса - 250 г
- Вода – 250 г
- Дріжджі - 5 г

ХЛІБ:

- Опара (див. вище)
- Борошно зі спельти ТМ Ахімса - 250 г
- Дріжджі - 5 г

- Сіль – 10 г

- Вода – 75 г

- Трохи вершкового масла для змащування форми

Спосіб приготування:

Складові для приготування опари змішуємо, залишаємо накритими плівкою при кімнатній температурі не менше ніж на 3-5 годин (а краще в холодильнику на ніч).

Готову опару змішуємо з рештою інгредієнтів для хліба, замішуємо тісто без додавання борошна, поки руки не перестануть клеїтися до тіста, а тісто не відставатиме від столу.

Готове тісто залишаємо накритим у мисці на годину. Через годину тісто потрібно розділити на дві частини, трохи замісити та залишити ще на 15 хвилин.

Випікати можна як на деку, так і у формі. Головне – змастити ємність олією. Перед випіканням сформований хліб має ще постояти близько години. Випікати при 180 градусах 40 хвилин (але залежить від потужності пічки).

 

 
 

Морквяний пиріг зі спельтового борошна з кокосовими вершками

Складові:

- Борошно спельти ТМ Ахімса - 240 г
- Цукор - 230 г

- Розпушувач - 5 г

- Сіль - 2 г

- Сода - 5 г

- Мелена кориця - 5 г

- Морква – 230 г

- Свіжий апельсиновий сік - 100 мл

- Кокосова стружка – 35 г

- Товчені волоські горіхи - 50 г

- Сушена журавлина - 60 г
- Оливкова олія - 120 мл

- Кокосові вершки - 280 мл

- Цукрова пудра – 500 г

Спосіб приготування:

Змішуємо всі сухі складові в мисці (борошно спельти, цукор, сіль, корицю, розпушувач).

Журавлину і стружку кокосу замочуємо на кілька хвилин в апельсиновому соці. Разом із соком виливаємо журавлину та кокосову стружку в суху суміш. Додаємо горіхи та перемішуємо.

Моркву (не всю, 200 г) натираємо на дрібній тертці, додаємо в тісто, перемішуємо.

Вливаємо в тісто оливкову олію, знову перемішуємо. Чим більше перемішуємо, тим пишніше буде пиріг.

Форму для випікання змащуємо олією, викладаємо в неї тісто.

Випікати 45 хвилин при 140 градусах (морква не любить спеки).

Вершки кокосу кімнатної температури збити з пудрою. Цим кремом потрібно полити пиріг після того, як він охолоне.

Моркву, що залишилася, натираємо або красиво нарізаємо, прикрашаємо наш пиріг.

Харчова цінність 100 г продукту

Білки 12 г
Жири 0,7 г
Вуглеводы 25 г
Енергетична цінність 155 Ккал
Основні
ВиробникAhimsa
Країна виробникУкраїна
КультураПшениця
ҐатунокПерший
Термін придатності12 міс
УпаковкаПакет
Вага1 кг
Користувальницькі характеристики
ЗаспівавПродукти з борошна
  • Ціна: 84 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner